Boligprosjektet

wave

Alt på et sted – rett ved fjorden

En bolig i Vannkunsten gir deg det beste innen arkitektur og natur, i skjønn forening ved fjordkanten i Bjørvika. Arkitektene har foretatt sine valg av materialer med omtanke for Vannkunstens naturlige omgivelser. Gjennomgående er nordiske kvalitetsmaterialer som skifer og eik tatt i bruk.

I de ni byggene som til sammen utgjør Vannkunsten, er så og si ingen av leilighetene like. Noen går over to plan, med en takhøyde på hele 8 meter og unik utsikt og lysforhold. Andre har privat utgang til vannkanten fra balkongen, med egen kajakkplass på trappen. Alle leilighetene har fantastisk beliggenhet, og de fleste har utsikt over fjorden.

Arkitektene har også ivaretatt noen viktige fellestrekk ved hver eneste leilighet: Idet du kommer innenfor døren, vil du alltid se ut av et vindu. Dette skaper en lys, hyggelig og åpen atmosfære.

Leilighetstyper
Leilighetene har gode lysforhold, funksjonelle romløsninger og er bygd med nordiske kvalitetsmaterialer. Du har stor valgfrihet med 2- til 4-roms leiligheter med BRA fra 40 til 140 kvm, alle med privat balkong eller terrasse. Toppleilighetene blir spesielt store og luftige. Her har du utsikt og terrasser på flere sider, noe som gir en gjennomgående naturlig belysning.

Arkitektoniske kvaliteter

Det danske arkitektkontoret Vandkunsten ønsker å etterlate sitt særpreg i Bjørvika ved å bygge boliger som tar hensyn til områdets naturgitte omgivelser.

Ved å bryte opp en stor tomt med 9 bygg, fremfor å bygge ut ett stort boligkvartal, får man smale nabolagsgater mellom byggene. Dette skaper en intim og hyggelig atmosfære for beboerne.

I fasaden er det tatt i bruk varme og naturlige materialer som skifer og tre. Overflatene skaper en nordisk, eksklusiv atmosfære som harmonerer med beliggenheten rett ved sjøkanten.
Meld interesse

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Du har vist interesse for leilighetene:
-

Takk for din interesse

Du er nå registrert som interessent av Vannkunsten og vil være blant de første som får tilsendt informasjon når salgsoppgaven er klar.