Boligprosjektet

wave

Alt på et sted – rett ved fjorden

Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter, og skiller seg ut fra den øvrige bebyggelsen i området. En bolig her gir deg det beste innen arkitektur og natur, i skjønn forening ved fjordkanten. 

I de ni byggene som til sammen utgjør Vannkunsten, er så og si ingen av leilighetene like. Noen går over to plan, med en takhøyde på hele 7 meter i deler av leiligheten. Andre har privat utgang til bryggekanten fra balkongen, med egen kajakkplass rett utenfor stuedøra. Alle leilighetene har fantastisk beliggenhet, og de fleste har utsikt over fjorden.

Arkitektene har også ivaretatt noen viktige fellestrekk ved hver eneste leilighet: Idet du kommer innenfor døren, vil du alltid se ut av et vindu. Dette skaper en lys, hyggelig og åpen atmosfære. Hver lille detalj i arkitekturen bidrar til å optimalisere sol- og siktforhold. 

Leilighetstyper
Leilighetene har gode lysforhold, funksjonelle romløsninger og er bygd med nordiske kvalitetsmaterialer. Du har stor valgfrihet med 2- til 4-roms leiligheter, alle med privat balkong eller terrasse. Toppleilighetene blir spesielt store og luftige med utsikt og terrasser på flere sider. 

video-vannkunsten

Arkitektoniske kvaliteter

Det danske arkitektkontoret Tegnestuen Vandkunsten ønsker å etterlate sitt særpreg i Bjørvika ved å bygge boliger som tar hensyn til områdets naturgitte omgivelser.

Ved å bryte opp en stor tomt med 9 bygg, får man smale og hyggelige nabolagsgater mellom byggene som skaper en intim atmosfære for beboerne. Arkitektene har gjennomgående tatt i bruk naturlige, nordiske kvalitetsmaterialer som skifer og eik. Overflatene skaper en eksklusiv atmosfære som harmonerer med beliggenheten rett ved sjøkanten. Karakteristiske saltak danner grunnlaget for spennende toppetasjer.
Meld interesse

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Du har vist interesse for leilighetene:
-

Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse

Du er nå registrert som interessent av Vannkunsten og vil bli kontaktet av en av våre meglere.