wave

Lukten av sjø – smaken av storby

Elsker du livet ved fjorden? Lukten av sjø og lyden av bølgeskvulp bidrar til ro i sjelen i en innholdsrik hverdag.

Den unike beliggenheten til Vannkunsten, gir deg som flytter inn nærheten til det beste byen og naturen har å by på. Du får en byleilighet der Oslofjorden ligger rett utenfor stuedøren. Her får du alt du kan ønske deg på et sted – i hjerte av Oslos nye sentrum.

Sjøen er omrisset for nabolaget som vokser frem mellom de ni byggene i Vannkunsten. Fjorden er ledet inn mellom byggene, slik at vannspeil, broer og kanaler utgjør en viktig del av den maritime opplevelsen ved å bo i Vannkunsten. Samtidig fylles de smale strøksgatene mellom byggene med liv og nabolagsstemning når nye serveringssteder og handel åpner på gateplan.

Himmel full av stjerner, blått hav så langt du ser

Et morgenbad på Sørenga sjøbad? Eller en kopp morgenkaffe på uteserveringen før jobb, mens du stirrer utover Oslofjorden? Enten du skal kople av eller på, er leiligheten din i Vannkunsten det perfekte utgangspunktet. Her er veien kort til alt du kan ønske deg.

Det unike med å bo sentralt I Bjørvika, er at fjorden og ulike grøntområder også blir dine nærmeste naboer. Korte spaserturer tar deg til den historiske Middelalderparken, starten på den ni kilometer lange Havnepromenaden, skogsområdet og kunststiene i Ekebergparken og ikke minst Oslos nye favorittbadeplass, Sørenga sjøbad.
Meld interesse

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Du har vist interesse for leilighetene:
-

Takk for din interesse

Du er nå registrert som interessent av Vannkunsten og vil være blant de første som får tilsendt informasjon når salgsoppgaven er klar.